Szerzői jog

DMCA Jognyilatkozat

Az összes tartalom a domainnevellenorzo.hu weboldalon vagy emailben került beküldésre a domainnevellenorzo.hu számára, vagy különböző helyeken elérhető az interneten és úgy gondoljuk, hogy a közdomain részét képezi. A közzétett tartalmak (beleértve a képeket és videókat) a jogunkba tartoznak az Egyesült Államok Szerzői Jogi Törvénye (Title 17, U.S. Code) alapján.

Szerzői Jogi Jogsértés Értesítése

A domainnevellenorzo.hu megfelel az Egyesült Államok 17 U.S.C. § 512 cikkének és a Digitális Évezred Szerzői Jogi Törvényének (“DMCA”). Az a politikánk, hogy válaszoljunk minden jogsértési értesítésre és megfelelő lépéseket tegyünk a Digitális Évezred Szerzői Jogi Törvénye (“DMCA”) és más vonatkozó szellemi tulajdonjogok alapján.

Ha a szerzői joggal védett anyagodat közzétették a domainnevellenorzo.hu-n, vagy ha a szerzői joggal védett anyagodra mutató linkek jelennek meg bármilyen keresőmotorban és szeretnéd ezt az anyagot eltávolíttatni, írásban kell közölnöd a következő szakaszban felsorolt információkat. Kérjük, vedd figyelembe, hogy kártérítésre lehet kötelezni (beleértve a költségeket és ügyvédi díjakat), ha hamis információt közölsz weboldalunkon, ami a szerzői jogaidat sérti. Javasoljuk, hogy először fordulj jogi segítségért ügyvédi tanácsadáshoz.

A szerzői jogi jogsértési igényednek tartalmaznia kell a következőket:

Bizonyítékot kell szolgáltatni arról a személyről, aki jogosult az állítólag megsértett kizárólagos jog tulajdonosa nevében eljárni.

Elegendő elérhetőséget kell biztosítani, hogy kapcsolatba léphessünk veled. Egy érvényes e-mail címet is meg kell adnod.

Részletesen azonosítani kell a szerzői joggal védett művet, amelyet állítólag megsértenek, és legalább egy keresési kifejezést kell megadni, amely alatt az anyag megjelenik az Apkdone.com keresési eredményeiben.

Nyilatkozatot kell tenni arról, hogy a panaszt tevő fél jóhiszeműen úgy véli, hogy az anyag használata a panaszolt módon nem engedélyezett a szerzői jog tulajdonosa, megbízottja vagy a törvény által.

Nyilatkozatot kell tenni arról, hogy az értesítésben szereplő információ pontos, és hamis tanúzás büntetése alatt, hogy a panaszt tevő fél jogosult eljárni az állítólag megsértett kizárólagos jog tulajdonosa nevében.

Aláírásra van szükség a jogosult személytől, aki az állítólag megsértett kizárólagos jog tulajdonosa nevében cselekszik.

Kérjük, küldd el a jogsértési értesítést az info@domainnevellenorzo.hu e-mail címre.

Vagy lépj kapcsolatba velünk ide kattintva.

Kérjük, adj nekünk egy vagy két napot az e-mail válaszra. Megjegyzés: ha a panaszodat más feleknek küldöd el, például az Internet Szolgáltatónknak, az nem gyorsítja fel a kérést és késleltetett választ eredményezhet, mivel a panasz nem megfelelően lett benyújtva. Köszönjük.