Jogi nyilatkozat

Felelősségi nyilatkozat a Domainnevellenorzo számára

Ha további információra van szüksége vagy kérdése van webhelyünk felelősségi nyilatkozatával kapcsolatban, kérjük, nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk e-mailben a következő címen: info@domainnevellenorzo.hu.

Felelősségi nyilatkozatok a Domainnevellenorzo részére

Minden információ ezen a webhelyen – https://domainnevellenorzo.hu/ – jóhiszeműen és csak általános információként kerül közzétételre. A Domainnevellenorzo nem vállal garanciát az információ teljességére, megbízhatóságára és pontosságára vonatkozóan. Bármilyen lépést tesz az ezen a webhelyen (Domainnevellenorzo) található információk alapján, az kizárólag saját felelősségére történik. A Domainnevellenorzo nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért és/vagy kárért, amely webhelyünk használatával kapcsolatos.

Webhelyünkről más webhelyekre is ellátogathat olyan külső oldalakhoz vezető hivatkozások követésével. Bár arra törekszünk, hogy csak minőségi linkeket biztosítsunk hasznos és etikus webhelyekhez, nincs kontrollunk ezen oldalak tartalma és jellege felett. Ezek a más webhelyekre mutató linkek nem jelentenek ajánlást az ezeken az oldalakon található összes tartalomra. Az oldal tulajdonosai és tartalma változhat anélkül, hogy értesítést kapnánk, és mielőtt lehetőségünk lenne eltávolítani egy ‘rosszra’ fordult linket.

Kérjük, legyen tisztában azzal is, hogy amikor elhagyja webhelyünket, más oldalak eltérő adatvédelmi irányelvekkel és feltételekkel rendelkezhetnek, amelyek felett nincs ellenőrzésünk. Kérjük, győződjön meg róla, hogy ellenőrizze ezeknek az oldalaknak az Adatvédelmi irányelveit, valamint az “Általános Szerződési Feltételeiket”, mielőtt bármilyen üzletet kötne vagy információt töltne fel.

Hozzájárulás

Webhelyünk használatával Ön hozzájárul felelősségi nyilatkozatunkhoz és elfogadja annak feltételeit.

Frissítés

Amennyiben frissítjük, módosítjuk vagy változtatást eszközölünk ebben a dokumentumban, ezek a változások kiemelten lesznek közzétéve itt.